Ontbijtservice

Zelf het ontbijt verzorgen of gebruik maken van onze ontbijtservice? Je kunt kiezen uit verschillende soorten ontbijtjes.

'Roomservice'

We bezorgen 's ochtends een grote royaal gevulde mand aan de deur van jullie gastenverblijf op een tijdstip naar keuze. Ben je even niet in de gelegenheid om de ontbijtmand aan te nemen, dan plaatsen we de ontbijtmand op een tafeltje of bankje voor de deur van jullie gastenverblijf.

Wil je er buiten in de zon van genieten, of juist binnen in het gastenverblijf bij het haardvuur? Niet aan een gemeenschappelijke ontbijttafel, maar heerlijk met z'n tweetjes. Waar, wanneer en hoe het jullie het beste uitkomt, of misschien wel gewoon in de pyjama of badjas. Je bepaalt het helemaal zelf...

Soorten ontbijt

Witte Gans ontbijt A La Carte ontbijt
Frans ontbijtje Champagne ontbijt
Fit ontbijt Luxe Frans ontbijt
Boeren ontbijt Luxe Witte Gans ontbijt
Verwen ontbijt
                                             

Frans Ontbijtje

Vers gebakken croissants (2 per persoon), confituur (jam), verse jus d'orange, heerlijk geurende Blanche Dael koffie en verschillende soorten thee.

Een klein ontbijtje voor de minder grote trek.

Witte Gans Ontbijt

Vers gebakken croissants, warme broodjes, kaas, diverse zoetbeleg, boerderij-eitjes, kannetje verse jus d'orange, heerlijk geurende Blanche Dael koffie, verschillende soorten thee en een zoete lekkernij.

Verwen Ontbijt

In de ontbijtmand vind je allerlei lekkernijen, zoals Blanche Dael koffie, diverse soorten thee, waaronder de speciale Limburgse thee ("Droom van Maastricht"), vers geperste jus d'orange, dubbeldrank, yoghurt met vers fruit, melk, muesli, diverse kaassoorten, boter, jam, diverse zoetbeleg, vers gebakken croissants, warme broodjes, boerderij-eitjes en een zoete traktatie om de maaltijd geheel voldaan af te sluiten.

Boeren Ontbijt

Een stevig Boeren ontbijt bestaande uit een dikke omelet met jonge kaas, groenten, Blanche Dael koffie en thee, vers geperst sinaasappelsap en heerlijk biologische speltbroodjes.

Een goed gevulde maag en voldoende energie voor het omspitten van de groentetuin of meehelpen met de verzorging van de dieren. Een ontbijt vooraf aan een lange wandeling of pittige fietstocht kan natuurlijk ook...;-)

Fit Ontbijt

'Yoghurt-muesli-fruit' ontbijt samengesteld met biologische, fairtrade en streekproducten. Een heerlijk weloverwogen ontbijtje voor een fitte start van de dag met extra aandacht voor puur en eerlijke calorie-arme voeding.

Gezonde vulling bestaande uit: Blanche Dael koffie, diverse soorten thee, vers geperst sinaasappelsap, vers gesneden fruit, yoghurt en muesli.

Lekker gevarieerd eten op vakantie en toch een beetje op de calorietjes letten...

Luxe Frans Ontbijt

Een artisanaal stokbroodje met Franse en Belgische kaas, vers gebakken croissants, confituur (jam), vers fruit, een kannetje jus d'orange, heerlijk geurende Blanche Dael koffie, verschillende soorten thee en een zoete lekkernij.

Luxe Witte Gans Ontbijt

Vers gebakken croissants, warme broodjes, kaas, diverse zoetbeleg, toast met jonge kaas en een gebakken sunny-side-up eitje er bovenop, kannetje verse jus d'orange, heerlijk geurende Blanche Dael koffie, verschillende soorten thee en een zoete lekkernij.

A La Carte Ontbijt

Kun je geen keuze maken? Misschien is dan een A-La-Carte-ontbijt iets voor jullie. Stel zelf de ontbijtmand samen door twee ontbijten te combineren. Bijvoorbeeld een Boeren ontbijt met een Verwen ontbijt. De ontbijtmand bestaat dan concreet uit een half Boeren ontbijt en een half Verwen ontbijt.

Elke combinatie van twee ontbijten is mogelijk, uitgezonderd het Champagne ontbijt. En naar wens elke dag weer anders...

Champagne Ontbijt

Het Champagne ontbijt is gebaseerd op een Verwen ontbijt, aangevuld met een fles Limburgse champagne, feestelijk geserveerd met ballonnetjes.

Vega of Vegan ontbijt

Omdat de meeste mensen 's ochtends geen vlees of vis eten, bieden we alle ontbijten vegetarisch aan. Alleen op verzoek bieden we vleeswaren aan in plaats van kaas.

Een deel van de ontbijten (Frans ontbijtje, Witte Gans ontbijt, Verwen ontbijt en Fit ontbijt) kunnen we ook veganistisch aanbieden door kaas, boter, eitjes en melk weg te laten of te vervangen.

Glutenvrij, suikervrij, of ander dieet

Volledig suikervrij is niet mogelijk, omdat aan veel producten - bijvoorbeeld brood - suiker wordt toegevoegd. Een suikerarm ontbijt (met minimaal suiker) is wel mogelijk. Bijvoorbeeld een Fit ontbijt of Boeren ontbijt.

Voor een glutenvrij ontbijt kunnen we een Fit ontbijt (zonder muesli) of een Boeren ontbijt (zonder speltbroodjes) aanbieden. Wil je minder gluten, dan kunnen we bijna alle ontbijten aanbieden door de 'broodproducten' te beperken tot speltbrood. Hierbij wel eerlijk opgemerkt dat afhankelijk van het te kiezen ontbijt, het karakter van het ontbijt dan (deels) verloren gaat. Een Frans ontbijtje met speltbroodjes in plaats van croissants is immers niet hetzelfde...

Prijzen ontbijt

Frans ontbijtje  8
Witte Gans ontbijt 12
Verwen ontbijt 16
(prijzen per persoon op basis van 'Roomservice')

Prijzen speciaal ontbijt

Fit ontbijt 17
Boeren ontbijt 17
Luxe Frans ontbijt 17
Luxe Witte Gans ontbijt 17
A La Carte ontbijt 22
Champagne ontbijt 35
(prijzen per persoon op basis van 'Roomservice')

Extra service

we hebben geen gezamenlijke ontbijttafel of ontbijtruimte, hierdoor kunnen
jullie altijd privaat met z'n tweetjes ontbijten
ontbijt wordt om +/- 9 uur aan 'jullie' gastenverblijf gebracht ('Roomservice'),
of in overleg een andere tijd tussen 8 en 10 uur
ontbijt kan desgewenst ook ter plaatse worden besteld; een Frans ontbijtje kan
tot de avond vooraf worden besproken; voor een Witte Gans ontbijt of een
Verwen ontbijt is een dag vooraf vaak voldoende; voor de overige speciale
ontbijten (bijvoorbeeld Champagne ontbijt of Fit ontbijt) hebben we meestal
meer tijd nodig en kunnen om deze reden het beste bij reservering worden
doorgegeven
omdat de meeste mensen 's ochtends geen vlees of vis eten, bieden we de
ontbijten zonder vlees en vis aan; wil je graag vleeswaren in plaats van kaas,
laat het ons dan vooraf even weten

Toelichting

prijzen per persoon bij gebruik door twee personen